Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Ευχαριστήριο και νέα έκκληση για βοήθεια εμπερίστατης οικογένειας

.

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, «ο Χριστός είη εν τω μέσω ημών.=

Πριν από ένα μήνα περίπου  μέσα από το ιστολόγιό μας κάναμε έκκληση προκειμένου να συγκεντρωθεί το απαραίτητο χρηματικό ποσό για την επισκευή της οικίας μιας φτωχής οικογένειας σε συνοικισμό χωριού της Κορίνθου. Όπως γράψαμε το μικρό αυτό σπίτι έγινε στόχος τσιγγάνων της περιοχής οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την απουσία της οικογένειας για λόγους υγείας μέλους της ,το έκαναν «φύλλο και φτερό».

Στην έκκλησή  μας αυτή ανταποκρίθηκαν ελάχιστοι εν Χριστώ αδελφοί μας.

Αισθανόμαστε όμως σήμερα  την ανάγκη να ευχαριστήσουμε:

Α. Την εκ Κύπρου δωρήτρια, η οποία πάντα πρώτη ανταποκρίνεται στις εκκλήσεις μας και μάλιστα πάντοτε με μεγάλο ποσό.

Β. Την Ιερά Μονή Αγίων Αυγουστίνου-Σεραφείμ Σάρωφ, που ανταποκρίθηκε στην έκκλησή μας  με την άμεση αποστολή δωρεάς.

Γ. Όλους τους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές, που ο καθένας με όποιο ποσό μπορούσε συμμετείχαν στην προσπάθειά μας και  δεν αδιαφόρησαν  στην έκκλησή μας.

Δ. Το ιστολόγιο -ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ για την αναδημοσίευση της έκκλησής μας.

Σε όλους τους παραπάνω ευχόμαστε ο Δωρεοδότης Κύριος να τους δώσει εκατονταπλασίονα  μισθό, να τους σκεπάζει και να χαριτώνει τα έργα τους.

Δυστυχώς όμως στην ερανική μας προσπάθεια  βρήκαμε πολλές  πόρτες κλειστές και «ώτα μη ακουόντων», με πρωτοστάτες φιλανθρωπικά ιδρύματα, ιερές μονές και μεγάλους οικονομικούς παράγοντες. Μάλιστα από ίδρυμα του εκκλησιαστικού χώρου μας είπαν ότι δεν προτίθενται να συμμετάσχουν στην προσπάθειά μας επειδή η φτωχή οικογένεια δεν ανήκει εκκλησιαστικά στην περιοχή τους, λές και ο ελάχιστος αδελφός του ευαγγελικού λόγου περιορίζεται σε τοπικά  σύνορα. Άλλοι θεώρησαν την προσπάθειά μας ύποπτη και μάλιστα μας έκαναν και υποδείξεις. Δεν μας εξέπληξαν βέβαια αυτές  οι αδιάφορες και ανάλγητες συμπεριφορές. Ήταν άλλωστε αναμενόμενες. Όλοι όμως οι αντιρρησίες πήραν τις κατάλληλες απαντήσεις με  αποδείξεις.

Κάνοντας ένα μικρό απολογισμό των μέχρι τώρα δωρεών, διαπιστώνουμε ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε είναι μικρό σε σχέση με αυτό που θέλει η κατασκευαστική εταιρία για την επισκευή των πρώτων αναγκαίων εργασιών. (πόρτες-παράθυρα-έλεγχος ηλεκτρολογικής και υδραυλικής  εγκατάστασης).Γι΄αυτό αναγκαζόμαστε να απευθύνουμε πάλι την έκκληση για να βρεθούν ΝΕΟΙ ΔΩΡΗΤΕΣ. Προκειμένου να διευκολύνουμε αυτούς δημιουργήσαμε τον παρακάτω σύνδεσμο για ηλεκτρονικό έρανο. Στον έρανο αυτό μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει με ασφάλεια και με οποιοδήποτε ποσό. Ο συγκεκριμένος σύνδεσμος είναι συνδεδεμένος με τραπεζικό λογαριασμό, ελέγχεται και γίνεται μόνο για τον σκοπό της επισκευής του σπιτιού. Αν ακολουθηθούν τα βήματα των οδηγιών εύκολα ο κάθε ένας μπορεί να καταθέσει και να τυπώσει και την απόδειξη της δωρεάς. Επίσης ο σύνδεσμος μας ενημερώνει για οποιαδήποτε κατάθεση και έτσι έχουμε μια πρώτη εικόνα των δωρεών.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ 

Α. Με την κατάθεση δωρεάς στον παρακάτω λογαριασμό

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 41700259769

ΙΒΑΝ:  GR 02 0110 4170 0000 41700259769

BIC: ETHNGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ :  ΜΠΑΣΜΠ* ΔΗΜΗΤΡΑ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΡΑΝΟΣ

Β Με συμμετοχή στον ηλεκτρονικό έρανο στην διεύθυνση

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΡΑΝΟ

1.Πατήστε με τον κενσορα πάνω στην διεύθυνση που σας γράφουμε παραπάνω,

2.Στην σελίδα που ανοίγει πάνω δεξιά πατήστε στο DONATE NOW,

3.Στην νέα σελίδα που ανοίγει στο κουτάκι κάτω από την ένδειξη Enter Your Donation γράψτε το ποσό της δωρεάς σε ευρώ.(στην ένδειξη Leave a Comment αν θέλετε γράφετε σχόλιο για την δωρεά). Στις επιλογές που έχει από κάτω, μπορείτε να αποκρύψετε τα στοιχεία (ποσό δωρεάς ή/και ονοματεπώνυμο) από όλους εκτός του διοργανωτή, έτσι ώστε να μην φαίνονται δημόσια,

4.Πατήστε την ένδειξη CONTINUE και προχωρείστε στην επόμενη σελίδα,

5.Στην ένδειξη Choose your payment method κάντε επιλογή πληρωμής (κάρτα-τραπεζική μεταφορά),

6.Σε περίπτωση που επιλέξετε κάρτα, επιλέξτε τύπο κάρτας-αριθμός κάρτας-ημερομηνία λήξης και κωδικό CVV (είναι τα τρία ψηφία στο πίσω μέρος της κάρτας),

7.Πατήστε το Pay και στην συνέχεια κατεβάστε ή/και εκτυπώστε αν θέλετε τα στοιχεία της δωρεάς (ηλεκτρονική απόδειξη).

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται σε ένα εξαιρετικά ασφαλές περιβάλλον. Χρησιμοποιούμε κορυφαία τεχνολογία του κλάδου (όπως το SSL) για να διατηρούμε τις πληροφορίες σας ασφαλείς και κρυπτογραφημένες.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία μπορείτε να απευθύνεστε Στο e-mail  dosambr@gmail.com ή με γραπτό μήνυμα στο τηλέφωνο 6945343532.(και viber)  

Μακάριος ὁ συνιῶν ἐπὶ πτωχὸν καὶ πένητα · ἐν ἡμέρᾳ πονηρᾷ ρύσεται αὐτὸν ὁ Κύριος. Κύριος διαφυλάξαι αὐτὸν καὶ ζήσαι αὐτὸν καὶ μακαρίσαι αὐτὸν ἐν τῇ γῇ καὶ μὴ παραδῷ αὐτὸν εἰς χεῖρας ἐχθρῶν αὐτοῦ. (Ψαλμός 40, 2-3)

Η ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ- ΕΚΚΛΗΣΗ https://fdathanasiou.wordpress.com/2023/02/02/%cf%83%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%cf%87%ce%b1%ce%bd-%cf%80%ce%bf%cf%84%ce%ad-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%89%ce%bc%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%ac%ce%b8%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b9-%ce%bf/

Για την διαδικτυακή ιεραποστολική  ομάδα-ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ

Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Αθανασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου