Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Η Παραβολή. Όταν ο Κύριος διατάζει ...



site analysis






Μια φτωχή γυναίκα από μια μικρή οικογένεια ήταν πολύ θρησκευτική. Και μια μέρα, όταν τα χρήματα δεν ήταν αρκετά για να ταΐσουν τα παιδιά, τηλεφώνησαν στο ραδιοφωνικό σταθμό και έμειναν εκεί μια έκκληση προς τον Θεό για βοήθεια.

Ενώ οι υπάλληλοι του ραδιοφώνου κατάλαβαν την κατανόηση της γυναίκας που πίστευε, ένας ακροατής έλεγε το λόγο της. Ήταν ένας πεπεισμένος αθεϊστής και αποφάσισε να ευχαριστήσει τον εαυτό του, χάλιαζοντας έναν ξένο.

Ο άντρας αναγνώρισε την διεύθυνσή της, κάλεσε τον γραμματέα και της έδωσε εντολή να αγοράσει πολλά τρόφιμα. Το κορίτσι επιστρέφει με το καλύτερο κρέας, τυριά και γλυκά.Φανταστείτε την έκπληξή της όταν ο αρχηγός έδωσε την ακόλουθη εντολή: να παραδώσει το φαγητό στη διεύθυνση και αν η γυναίκα ρώτησε ποιος έστειλε το φαγητό, να πει ότι είναι από τον διάβολο.

Όταν η γραμματέας έδωσε το ξένο φαγητό, ήταν τόσο ευγνώμον που τα tekrya της έτρεξαν από τα μάτια της. Ποτέ δεν σταμάτησε να ευχαριστεί και να ευλογεί το κορίτσι. Αλλά όταν η γυναίκα είχε ήδη αρχίσει να πει, η γραμματέας ρώτησε:

- Και δεν θέλετε να μάθετε ποιος σας έστειλε αυτά τα προϊόντα;

Η γυναίκα απάντησε:

Όχι. 


Αυτό δεν είναι απολύτως σημαντικό, γιατί όταν ο Θεός δίνει την εντολή, ακόμη και ο Διάβολος υπακούει.
πηγη.ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου