Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ! ΈΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!



site analysis



Ελληνίδες αναλογιστείτε ποιος είναι ο ιστορικός μας ρόλος και ποια η αποστολή μας!
Ας μην τα περιμένουμε όλα από τους άνδρες, ούτε να τους απασχολούμε με το να μας υπηρετούν…

Ας σοβαρευτούμε επιτελούς και ας δραπετεύσουμε από την χαυνότητα στην οποία έχουμε περιέλθει από τον άκρατο καταναλωτισμό και την παρασιτική μας αυταρέσκεια….

Κι αν βρεθούν κάποιες για να με στηλιτεύσουν για δουλοπρέπεια απέναντι στην πατριαρχία ή για αναχρονισμό ας καλοσκεφτούν αν είναι ευτυχισμένες που θα πρέπει να δουλεύουν σαν τα σκυλιά με τίμημα να μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνα τους, εγκαταλειμμένα…. που θα πρέπει να σηκώνουν τόσα βάρη μόνες τους… Γιατί;;; Γιατί μας έπεισαν ότι αυτό είναι το τίμημα της απελευθέρωσής μας;; Είναι δυνατόν η απελευθέρωση να συνεπάγεται ταυτόχρονα σκλαβιά;; Μπορούν οι σύγχρονες γυναίκες να ισχυριστούν ότι ανέθρεψαν παιδιά, τα οποία ουσιαστικά μεγάλωναν ακηδεμόνευτα, στον αυτόματο κατά το κοινώς λεγόμενον, με προσλαμβάνουσες και ερεθίσματα από τα μισανθρωπικά και νεοεποχίτικα προγράμματα της τηλεόρασης;;



Βιώνουμε όντως την αυτοεκπλήρωσή μας ή μήπως έχουμε εγκλωβιστεί στην φαντασιακή αυτοεικόνα μας ως δήθεν ανεξάρτητες, αυτόνομες και δυναμικές προσωπικότητες;;


Είναι σωστό να ανταγωνιζόμαστε τους άνδρες μας αντιμετωπίζοντάς τους πολλές φορές ως υποδεεστέρους ή άχρηστους;;Είμαστε υπεύθυνες για την θηλυκοποίησή τους και την γενικευμένη παθητικότητά τους και πρωτίστως τους απομυζούμε την ζωτικότητα, η οποία θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για την απελευθέρωση του γένους μας. Το δικό μας υλιστικό πνεύμα παρασύρει στη δίνη του και τον ανδρικό πληθυσμό, ο οποίος αποπροσανατολίζεται από τα σοβαρά ζητήματα που ταλανίζουν την πατρίδα μας!

Ας επικεντρωθούμε στο να αναθρέψουμε Έλληνες και να διατηρήσουμε δυνατούς οικογενειακούς πυρήνες-εστίες αντίστασης. Ας μην συμπράξουμε στην πνευματική και φυσική γενοκτονία μας! Είμαστε η τελευταία ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσουμε την φλόγα του γένους μας και των ιδανικών μας στις επόμενες γενεές. Ας μετατρέψουμε τις οικίες μας σε φάρους εθνικής παλιγγενεσίας και ορθοδόξου επανευαγγελισμού!

Αν επιθυμείτε να είστε δυνάμει θύματα βιασμών και κακομεταχείρισης από λαθροεισβολείς συνεχίστε να το παίζετε προοδευτικές εκ του ασφαλούς επειδή οι περιοχές στις οποίες διαμένετε δεν διατρέχουν τέτοιου είδους κινδύνους….

Ο σιχαμερός σιωνισμός εφευρίσκει πάντα διεστραμμένους τρόπους για να στρέψει τον έναν άνθρωπο εναντίον του άλλου κατακερματίζοντάς τον σε μικρότερες ταυτότητες ώστε να διαιωνίζεται εντός του κοινωνικού ιστού ένας πολυμέτωπος πόλεμος όπου εχθροί να είναι όλοι εναντίον όλων προκειμένου να αλληλοεξοντωθούμε.

Είναι το κύκνειο άσμα μας και αν είμαι φωνή βοώντος εν τη ερήμω τότε δεν υπάρχει επιστροφή και ό, τι ακολουθήσει μας αξίζει…. Δεν θα έχουμε καν την επιλογή να πεθάνουμε ηρωϊκά, θα πεθάνουμε ως δούλες, ξεπουλημένες στην υλιστική κουλτούρα που μας πλάσαραν ώστε να χάσουμε την ψυχή μας και την πατρίδα μας…και θα είμαστε αυτές που πρώτες παρέδωσαν προθύμως τα παιδιά τους στον κατακτητή για να τα κάνει γενιτσάρους και πολίτες του κόσμου…

Τέλος, σήμερα που η έννοια του φύλου «ρευστοποιήθηκε» και επομένως και οι ρόλοι που επωμιζόμαστε, είναι πιο επιτακτική η ανάγκη από ποτέ να επανακτήσουμε όλα αυτά τα στοιχεία που μας καθιστούν σοβαρές προσγειωμένες γυναίκες και όχι αλλοπρόσαλλα αλαφιασμένα όντα, υποχείρια της εκάστοτε μόδας!


Αυτά προς το παρόν για προβληματισμό…

Ακολουθούν  δύο διαφωτιστικά και επιμορφωτικά βιντεάκια προς συνετισμό και αφύπνιση…


πηγή Χρύσα Πολίτη
οδύσσεια tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου