Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Aνακοίνωση της διαδικτυακής ομάδας -Η Μαρτυρία του Χριστού στα σύγχρονα έθνη.ΝΕΑ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.



site analysis




24858661857_8d11f9ae24_b
Aγαπητοί εν Χριστώ  αδελφοί, ο Χριστός εν τω μέσω ημών.
Αισθανόμαστε την ανάγκη για μια ακόμα φορά να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας ευχαριστήσουμε  για την αυθόρμητη και πολύ συγκινητική προσφορά σας, για την ενίσχυση των Ιεραποστολικών φιλανθρωπικών και κοινωνικών σκοπών της διαδικτυακής  Ομάδας  Φίλων της Ορθόδοξης Ιεραποστολής που  ονομάζεται πλέον.
–Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΘΝΗ.
Η αγάπη σας και η συμπαράστασή  σας είναι αξιέπαινη και συγκινητική. Σας είμαστε ευγνώμονες για την  εμπιστοσύνη που μας δείχνετε  και για την βοήθειά σας, διότι παρέχει μεγάλη ανακούφιση στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Ορθόδοξες Ιεραποστολές στον κόσμο, στην προσπάθειά τους να ανταποκριθούν στην εκτέλεση της εντολής του Κυρίου “πορευθέντες εις τον κόσμον άπαντα, κηρύξατε το ευαγγέλιο πάση τη κτίσει” (Μάρκ.ιστ).
Η εξέλιξη του ιεραποστολικού έργου, συνδέεται αναπόσπαστα με την αυθόρμητη έκφραση των φιλάδελφων αισθημάτων μας προς τους νεόφυτους αδελφούς μας στην Ορθοδοξία. Πρέπει δε να έχουμε πίστη ότι « Θεού εσμέν συνεργοί » στο έργο της ιεραποστολής, για το οποίο χρειάζεται πολλή προσευχή, ειλικρινής συμβολή και πρόθυμη συμπαράσταση σε όσους κοπιάζουν και μοχθούν. Εμείς «φυτεύομεν και ποτίζομεν. Ο Θεός αυξάνει».
Με την Χάρη του Θεού συνεχίζεται η προσπάθεια για την ενίσχυση ορθοδόξων ιεραποστολικών κλιμακίων. Αν και η οικονομική κρίση συνεχίζει να δυσκολεύει την προσπάθειά μας ,όμως η αγάπη και ο ζήλος των ευγενών δωρητών  και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, συνεχίζουν να  σπάνε το φράγμα των αντίξοων καταστάσεων και συνθηκών.
Με αφορμή τις βαπτίσεις των Κατηχουμένων που πραγματοποιούνται Μ.Πέμπτη και Μ.Σάββατο   κάθε χρόνο στις χώρες της Εξωτερικής ιεραποστολής, η διαδικτυακή μας ομάδα- ξεκινάει μια νέα δραστηριότητα, προκειμένου να βοηθήσει το έργο των Ιεραποστόλων της Αφρικής.
Η Βάπτιση αποτελεί τη σημαντικότερη στιγμή στη ζωή ενός ανθρώπου. Είναι η στιγμή που αφήνει την πλάνη των ειδώλων και του κόσμου και εντάσσεται στην οικογένεια του Θεού, γίνεται παιδί του Υψίστου.
Μετά από σχετική  επικοινωνία ,που είχαμε  με συνεργάτη Ιεραποστολικής Μητροπόλεως της Αφρικής, καθορίστηκε το ποσό των ΔΕΚΑ (10) ΕΥΡΩ για τα έξοδα της βάπτισης ενός παιδιού της Αφρικής, στο οποίο θα δοθεί το χριστιανικό όνομα που επιθυμεί ο δωρητής.
Ήδη στην συγκεκριμένη ιεραποστολική Μητρόπολη προγραμματίζονται για την Μ.Πέμπτη βαπτίσεις  400 κατηχουμένων.
Τα χρήματα θα συγκεντρωθούν  μέχρι 15 Μαρτίου 2018 και θα αποσταλούν στην Αφρική.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην δραστηριότητα αυτή μπορούν να καταθέσουν την δωρεά τους στον παρακάτω λογαριασμό.
 Eurobank / 0026-0469-64-0100058162.
(IBAN, GR 6102604690000640100058162
Επειδή θα εκδοθούν και αποδείξεις, παρακαλούμε τους δωρητές να μας γνωστοποιούν τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο και διεύθυνση διαμονής).Το e-mail επικοινωνίας είναι: fdathanasiou@gmail.com.
Ευχόμαστε ο Κύριός μας, δια των πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου, να χαρίζει ουράνια αμοιβή στους ευγενείς δωρητές, αλλά να ευλογεί και να δυναμώνει τους ιεραποστόλους, τους ευαγγελιζομένους την ειρήνη στα πέρατα της γης.
Για την διαδικτυακή ομάδα -ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΘΝΗ-
π. Δημήτριος Αθανασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου