Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Η πριγκίπισσα Kitty Meshcherskaya



site analysis

Η πριγκίπισσα Kitty Meshcherskaya
έζησε στην πολυτέλεια. Ήταν αριστοκράτης. Όλα όσα είχε: ένα παλάτι, κοσμήματα, φορέματα, ένα πιάνο ...
Ανατράφηκε σε μια πανσιόν για ευγενείς κορίτσια. Υπήρχαν σφιχτες κορσέδες -  . Τέτοιες ώστε  η αναπνοή να είναι δύσκολη. Ξυπναγε στις έξι το πρωί και επλενε το πρόσωπό της με παγωμένο νερό. Πήγαινε με τα κορίτσια στην προσευχή.


Υπήρχαν είκοσι κορίτσια στην κρεβατοκάμαρα, καθένα με τη δική τους σιδερένια κούνια, ένα μαλακό μαξιλάρι και μια λεπτή κουβέρτα. η θερμοκρασία είναι δέκα βαθμούς. Τα ρούχα έπρεπε να διπλωθούν σε μια καρέκλα, έτσι ώστε η υπεύθυνη κυρία να τα  δει:  οι κάλτσες να είναι στη θέση τους! Από το κρύο, άλλα κορίτσια προσπαθουσαν να κοιμηθούν με κάλτσες. Τιμωρήθηκαν:  τους άφηναν χωρίς γεύμα.



Λοιπόν, θα προσεύχονταν και θα πηγαινανε για πρωινό: τσάι και ψωμί και βούτυρο. Αλλά η τροφή λίγη αν κάποιος τρώει κάτι κρυφά, για παράδειγμα, η όταν οι γονείς εφέρναν ένα σάντουιτς, τιμωρουνταν.



Οι γονείς  μας έβλεπαν μία φορά την εβδομάδα. Και επικοινωνεί με μια δροσερή κυρία με ένα κορίτσι. Και το Σαββατοκύριακο τραγουδούσε στη χορωδία και προσευχόταν . Και σπούδασε με καλούς τρόπους: Είναι απαραίτητο να μοιραστείτε, αν επιτρέπεται να πάρετε μια απόλαυση από τη μαμά και τον μπαμπά. Πρέπει να κρατήσετε τη στάση σας και να το μοιράζετε . Ακριβά εσώρουχα να φοράτε όχι  τα ρούχα πρέπει να είναι καθαρά. Και είναι καλύτερο να δίνετε χρήματα στους φτωχούς.



Η πριγκίπισσα έπεσε έπειτα στη φυλακή της Lubyanka - και επέζησε ήσυχα στη φυλακή. Και στη συνέχεια στον πόλεμο που υπηρέτησε στην αεροπορική άμυνα, οι εμπρηστικές βόμβες την τραυματισαν . Και πήγε με στρατιώτες στο μέτωπο. Και έγραψε στρατιωτικές πορείες. Και ήταν παντρεμένη με τον πιλότο. Και τρεις φορές ήταν παντρεμένη.



Και έζησε 91 ετών, χωρίς κοσμήματα, παλάτια, φορέματα - αλλά με ένα όμορφο έδρανο. Και με μια υπέροχη αριστοκρατική ανατροφή: δεν μπορείτε να διαμαρτυρηθείτε, δεν μπορείτε να εκρατατε για εσάς πρέπει να μοιράζεστε  με την πρώτη ευκαιρία.  Να εκπαιδεύεται . Να είστε ευσπλαχνικοι, μην κλαψουρίζεστε να δίνετε ένα παράδειγμα σε άλλους.



Αυτή είναι η αληθινή αριστοκρατική ανατροφή, χάρη του οποίου η πριγκίπισσα επέζησε και επέζησε για πάντα. Και μάλιστα της απονεμήθηκε ένα μετάλλιο για την υπεράσπιση της Μόσχας. Και της έδωσαν μια καλή σύνταξη, την οποία μοιράστηκε. Επειδή είναι απαραίτητο να μοιραστείτε!



Έτσι, το παιδί πρέπει να μαθαίνει φυσικά. Αλλά είναι απαραίτητο να εκπαιδευτει . Η ζωή έχει δυσκολίες  και η ζωή σπάνια απολαμβάνετε , δυστυχώς. Και μερικές φορές μόνο η ανατροφή σας επιτρέπει να επιβιώσετε ... Η ικανότητα να διατηρείτε τη στάση του σώματος.



Α. V. Kiryanova
ΠΗΓΗ.ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου